Polat İnşaat olarak insan sağlığına duyarlı ve çevreci anahtar teslim projeler hazırlıyoruz. Anahtar teslim projelerin en önemli özelliği projenin hiçbir eksik olmaksızın tamamen bitirilmesidir. Anahtar teslim projelerin amacı İçerisinde herhangi bir değişikliğe gerek kalmadan sizlerin evlerinize yerleşebilmenizi ve ticari işletmelerinizi kullanıma açabilmenizi sağlamaktır.

Sahibi olduğunuz arsa üzerine hızlı, ekonomik ve modern yapılar inşa etmek, tasarlamak, temelden çatıya kadar olan tüm imalat ve montaj çalışmalarını yapmak bizim işimiz. A’ dan z’ ye her türlü ihtiyacınıza, bütçenize, zevkinize ve tarzınıza uygun şekilde yapılar, tek katlı veya çok katlı konut, ev veya villalar tasarlıyor, projelendiriyor ve çalışmalarımıza başlıyoruz. Üstelik çok uygun anahtar teslim ev ve villa fiyatlarımızla

Temelden çatıya, bahçe peyzajından dekorasyona kadar evinizin inşasını yapıp en kısa sürede sizlere sunuyoruz. Muhteşem projeleri çok uygun anahtar teslim ev fiyatlarımızla hayata geçiriyoruz. Konut projelerimizi, hızımızı, kalitemizi ve anahtar teslim ev fiyatlarımız için mutlaka firmamız Öztürk Kardeşler Yapı’dan teklif alın. Birbirinden şık, modern ve kullanışlı anahtar teslim ev/villa projelerimiz her zevke, bütçeye ve tarza hitap ediyor. Mutlu müşterilerimize sizler de katılın.